Як видалити обліковий запис Gmail
Останнє оновлення 25.11.2019, 20:14 від користувача Якщо Ви більше не бажаєте використовувати обліковий запис Gmail, Ви можете видалити свою адресу електронної пошти зі свого облікового запису Google. Видалення Вашої адреси Gmail призведе до безповоротної втрати Ваших листів та контенту, але не торкнеться Вашого облікового запису Google, історії пошуку Google або будь-якої іншої інформації, пов'язаної з Вашим обліковим записом Google. Зверніть увагу, що як тільки Ваш обліковий запис Gmail буде видалено, Ви більше не зможете отримати доступ до своїх електронних листів. Ми рекомендуємо створювати резервні копії будь-яких файлів, які Ви хочете зберегти.
Як видалити адресу Gmail
Натисніть на іконку з Вашим зображенням, що знаходиться у верхньому правому кутку, і виберіть Мій обліковий запис >
Установки облікового запису: Потім натисніть Видалити послуги. Можливо, для цього Вам потрібно буде знову увійти до свого облікового запису. Навпаки Gmail натисніть на команду Видалити. Далі виконайте вказівки Google, після чого виберіть Видалити Gmail. Зображення: © Alexey Boldin - Shutterstock.com
Контент нашого сайту створюється у співпраці з експертами в галузі IT та під керівництвом засновника CCM.net Жана-Франсуа Піллу. CCM - провідний міжнародний сайт про технології, доступний 11 мовами.
- - Найкращі відповіді
- - Найкращі відповіді
- Як відновити пошту gmail - Корисні поради -Gmail
- Як видалити плейлист у спотифай - Корисні поради -Аудіо
- Як видалити пошту yahoo - Корисні поради
- Сервер вхідної пошти gmail - Корисні поради -Gmail
- Як видалити історію пошуку поштою gmail - Корисні поради -Gmail
Як видалити обліковий запис в електронній пошті Gmail
Видаляючи електронну пошту на gmail.com, ви не втрачаєте всього облікового запису Google. Тобто інші послуги цієї компанії — Google Play, YouTube, Гугле Диск та ін. — як і раніше, будуть доступні. Але після завершення процедури видалення email при авторизації в обліковому записі ви вказуватимете інший логін — поштову скриньку стороннього сервісу. Якщо у вас немає, обов'язково зареєструйте.
Щоб видалити обліковий запис Gmail, виконайте цю інструкцію.
Меню налаштувань
1. Перейдіть до сторінки налаштувань профілю — myaccount.google.com.
3. Введіть логін та пароль.
4. У третьому блоці опцій – «Налаштування облікового запису» – клацніть посилання «Відключення сервісів… ».
5. На новій сторінці виберіть пункт «Видалити сервіси».
Збереження даних із email
Увага! Якщо не потрібно зберігати контакти, листування та інші дані з профілю на комп'ютері, одразу приступайте до видалення облікового запису (див. наступний підзаголовок).
1. У верхній частині панелі клацніть функцію «Завантажити дані».
2. Клацніть лівою кнопкою вимкнення у списку збереження непотрібних елементів.
4. Виберіть формат архіву та метод його отримання (завантаження). Наприклад: "ZIP", "За посиланням".
5. Натисніть «Створити архів».
6. Зачекайте трохи. Дотримуйтесь інструкцій, щоб отримати посилання на завантаження заархівованих даних.
Видалення профілю
1. У списку підключених до профілю сервісів, у блоці «Gmail», клацніть значок «сміттєвий кошик».
2. Вкажіть адресу електронної пошти зі стороннього ресурсу (наприклад, Yandex, Yahoo) у повному форматі — «логін»@«доменне ім'я».
3. Натисніть «Отримати листа… », щоб підтвердити email.
4. Відкрийте нову вкладку у браузері, авторизуйтесь у вказаному поштовому сервісі.
5.У повідомленні від Google натисніть посилання, яке активує процедуру видалення.
6. Прочитайте інформацію на сторінці, а потім внизу тексту клацніть кнопку «Видалити Gmail».
8. Тепер для входу в обліковий запис Гугле як логін використовуйте вказаний email і колишній пароль.
Після видалення профілю Gmail процедуру авторизації в системі Google виконується у звичайному режимі на панелі входу. Про те, як поновити поштову скриньку на Гуглі, читайте тут.
Комфортної роботи онлайн!
Виникли складнощі? Напишіть про це у коментарях і ми постараємося вам допомогти.
А якщо стаття виявилася корисною, не забудьте поставити лайк!
Як видалити та відновити обліковий запис Gmail
wikiHow працює за принципом вікі, а це означає, що багато наших статей написано кількома авторами. При створенні цієї статті над її редагуванням та покращенням працювали автори-волонтери.
Кількість джерел, використаних у цій статті: 8. Ви знайдете їх список унизу сторінки.
Кількість переглядів цієї статті: 34 547.
Зауважте, що при видаленні облікового запису Gmail ви втрачаєте доступ до будь-яких інших продуктів і сервісів Google, якими можна користуватися за допомогою цього облікового запису, наприклад, до Google Drive або Play Store. Щоб видалити обліковий запис Gmail, скористайтеся спеціальною сторінкою керування обліковими записами Google. З іншого боку, випадково видаливши обліковий запис, ви можете відновити його, якщо, звичайно, будете спритні.
Примітка: на відновлення облікового запису відводиться два робочі дні; після закінчення цього терміну ваш обліковий запис буде видалено безповоротно. [1] X Джерело інформації
Видалення облікового запису Gmail
- Пам'ятайте, що при видаленні облікового запису ваша адреса електронної пошти не стає вільною, тобто ви не зможете відкрити поштову скриньку з тією ж адресою.
- Процес, що описується, призведе до видалення листів і контактів, але не історії пошуку та інформації YouTube. Ваш обліковий запис Google залишиться в безпеці. [3] X Джерело інформації
Клацніть на профільному зображенні або на ініціалі (у верхньому правому куті Gmail). Відкривши поштову скриньку, натисніть на круглу кнопку у верхньому правому кутку екрана. У вікні відобразяться три кнопки: «Мій обліковий запис», «Додати обліковий запис» і «Вийти».
- В якості альтернативи проігноруйте попередні кроки та відкрийте цей сайт, щоб одразу потрапити на сторінку налаштувань облікового запису. [4] X Джерело інформації
Знайдіть та натисніть кнопку «Відключення сервісів та видалення облікового запису». У лівій панелі «Мій обліковий запис» можна знайти такі розділи: «Безпека та вхід», «Конфіденційність» та «Параметри облікового запису». Кнопка «Відключення сервісів та видалення облікового запису» розташована в самому низу розділу «Установки облікового запису». [5] X Джерело інформації
Натисніть «Видалити сервіси», а потім увійдіть у систему, щоб підтвердити ваше рішення. Натиснувши цю кнопку, у правій панелі можна видалити окремі сервіси (наприклад, Gmail) або видалити весь обліковий запис і дані. Позначте Gmail, а потім увійдіть у систему і переконайтеся, що ви все зробили правильно.